La stable!

Drog ut till stallet vid halv 5 då det började svalna lite, tänkte att då kunde jag ju vara hemma lite skapligare idag :P haha
Böejade med Dino och det gick jättebra, i början var han lite tjafsig med huvudet så jag gjorde mycket övergångar och jobbade på att behålla formen. Gick jättebra när man växlade upp men svårare i avbrottet, men mor slutet gick han jättefint hela tiden lilla plutten :)
.
Gick sedan upp för att ta in Sigge och rida honom en sväng, blev inte så lång stund då han fått medecin de senaste 3 dagarna så han skulle bara gå lugnt idag. Skrittade först ut en sväng sen tog ja lite trav och jobbade honom lite på banan. Gick dock inte så bra, då dem hade någon slags skattjakt på ansgarsgården och någon ledtråd fanns tydligen i närheten av stallet så helt plötsligt kom det en hel flock med ungar springandes runt knuten och Sigge tyckte inte att det var okej att skrämmas så där! Så vi kom aldrig riktigt till ro efter det då det bara kom fler och fler hela tiden! Avslutade när han började slappna av igen. 
Avslutade med att fylla vatten uppe vid privatstallet och knäppte lite kort på min lilla juvel ;)
.
Bijou tycker inte riktigt om den där flyweilen(?) så den sitter aldrig riktigt som den ska ;)
Michelle fick va med på ett litet hörn också ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback