Älskade Rune! <3

 
 
Glömmer dig aldrig <3<3


Stövlar!

Igår var det äntligen dags att pröva mina dressyrstövlar som jag haft ett tag men aldrig ridit i. 
Dem är lite stora i vaden men dem fungerade helt utmärkt så länge jag satt ner i sadeln, lite jobbigare att rida lätt i dock. Men är ändå hemt nöjd med dem! :) 
 


04.45

Ringde klockan idag! 
Nu sitter jag och tar det lite lugnt och försöker vakna till lite innan jag drar till jobbet :) 


Nedvarvning och uppladdning!

Skönt att byta om för middagsmys hos mormor o morfar, ta tillvara på dem sista sommardagarna! 
 


Sommaren är över.....

ja ni, bloggningen har ju gått sådär i sommar, men det är ju som vanligt! ;) 
nu ligger jag här hemma på soffan efter att sista lägret för sommaren är avklarat. Har varit en härlig sommar med massa härliga barn på alla läger men det är skönt att det är över och att man kan övergå till det normala! 
Men då kommer nästa "problem", vad är normalt? Ingen skola att återgå till utan nu är man "vuxen" och ska klara sig själv! Hur gör man det då? Jadu det är frågan!
 
imorgon ska jag vara funktionär på sommardressyren på ericsberg sen på måndag börjar livet. Ett liv utan skola. Ett liv där man ska klara av att försörja sig själv! 
På ett eller annat sätt ska det nog funka! 
 
jag kommer fortsätta med helgerna på Finntorp och någon timme om dagen sen ska jag hoppa in på ett städbolag i stan, så nog allt kommer jag att ha lite att göra :) 
ja ni det är lite av allt nu, få se jackan kanske kan komma igång med bloggen igen nu när jag har en bra telefon o allt :) 
Sally får stå för bilder :)


Shopping :)

idag tog jag mig äntligen tid att svänga förbi häst och hund för att använda mitt presentkort plus pengarna jag fick i studentpresent :) 
planen var väl ett par ridbyxor eller en hjälm, men aa det hade behövts typ 10 presentkort till så det sket sig, men hittade en tävlingstopp och ett par nya sporremmar som enbart ska användas på tävling :) 
har fortfarande lite pengar kvar så ska tillbaka och köpa ett par snygga tränings/tävlings handskar, det va väldigt utplockat men skulle komma in under nästa vecka :)