Pay And Jump

I onsdags va jag och Rune iväg på en pay and jump i Ärla! :)
Det gick så jävla bra!
Började skritta honom så fort han kom på plats, jag va där tidigare för att hinna gå banan, sen när det började närma sig min "klass" gick jag in i ridhuset och fick hjälp av Helena att rida fra, det kändes skit bra och Helena tyckte det såg bra ut, han kändes framme för skänkeln även om jag inte vågade gasa fullt ut då det var snorhalt i ridhuset!
Gick ut igen om skrittade när 60 klassen startade, jag hoppade 70 och 80 så skrittade utanför banan och kollade på några ekipage och här började nervositeten komma fram, jag började må illa och ville inte längre ;) haha typiskt mig :P
När vi fick komma in på banan började vi med att rida fram på en linje, det var ganska färgstarka hinder men det trodde jag inte att han skulle reagera på, men kände att han stod emot på första och sen var det fem galoppspång fram till andra hindret som var ett plank, där tog det stopp, sen försökte han kliva över och ågnrar sig och börjar backa, då fick han med planket mellan benen och han fortsatte backa för att komma därifrån, men ingen skada skedd, kom direkt igen och då gick det super, jag red! ;) haha
70 rundan var super och likaså 80 banan, är så himla nöjd med bådas insats! Rune skötte sig skitbra under hela tiden vi var där, precis som om han bodde där, han brydde sig inte om någe! Super helt enkelt! :)
Som vanligt har jag ju inga bilder att bjuda på, :/ vet hur tråkigt det är att läsa massa inlägg utan biler men jag skriver ju visserligen inte så ofta :P haha
.
 


Jag skäms!

Jag skäms verkligen över hur världen ser ut!
Ska det verkligen behöva vara så här?!?!
http://trettiotreanledningar.com/


Studenten!

Paniken och ångesten börjar krypa inpå nu!
Jag vet inte vad jag vill längre men det är väl inget ovanligt!
Om bara 19 dagar tar jag studenten och sen är jag fri, sa jag iaf för några år sedan, men jag skulle nästan säga tvärtom, det är nu jag är fri och sen blir jag låst!
Kraven höjs jag nåste ha ett jobb, jag kan inte bara flyta med som man har gjort lite nu, jag måste försörja mig och i framtiden flytta hemifrån, utbilda mig? ja det är en massa saker som måste fixas innan man kan leva ett normalt liv.
Börjar nästan gråta av bara tanken på att inte få träffa mina underbara kompisar i klassen "varje" dag! Visste nu på senaste har det bara varit två dagar i veckan, men ändå. Det har alltid varit regelbundet, nu kommer det är bli mer sällan. Men vi måste verkligen hålla kontakten! Vi är ett sånt underbart gäng att det vore synd annars!
Det tråkigaste kommer ju inte vara att inte åka till skolan utan jag kommer sakna våra ridskoledagar, Marie och att all ridning! I tre år har vi hästelever träffats på ridskolan en dag i veckan och haft hur roligt som helst, nu är det snart slut med det! Nu är det snart slut med allt, jag måste fatta ett beslut, vad vill jag göra och även om jag inte är säker så måste jag välja någe och köra på den linjen tills jag vet.
.
Börjar med att jobba hela sommaren, sen i höst jobbar jag också, vet dock inte hur mycket än, får se om jag kanske söker ett till jobb har ev ett till på g men vet ju inte hur det blir, säger ingenting så har jag ingenting sagt!
Under hösten och våren ska jag jobba på med ridningen så mkt som möjligt, främst hoppningen så mkt jag har tid/råd! Måste klara att hoppa en bana på 1.10 om jag ska söka till ridinstruktörutbildningen i skara. Den går på distans så då blir det att jobba samtidigt, måste dock ha en häst under utbildningen så där kommer nästa probelm! Varför ska det vara så svårt?!?!
.
Som ni märker så har jag inte hela litev upplagt framför mig även fast det verkar så ibland!
Jag har iaf förberett mamma på att jag bor hemma tills jag är 30 så den biten är det ju ingen bråska med :P haha
.
Får se om det var någon som orkade läsa mina tankar! Det här är ändå en förenklad variant vill jag lova! ;)


Urusel!

Jag vet jag är urusel på att blogga! men vad ska man göra, när jag har tid att skriva är det helt blant i huvet och när jag inte har tid så har jag hur mkt som helst som jag skulle kunna skriva om. Hade ju ett inlägg som jag skrev helt i huvet men som jag typ glömt bort till hälften! ;) haha lyckat!
.
Jag ju tala om att min bil har pajjat igen! -.- , påvä'g hem från eskilstuna i torsdags så stannade bilen helt plötsligt typ 100 meter innan ett tågspår så lite tur hade vi ju kan man säga!
Slutade med att vi fick bogsera hem bilen från skogstorp!! Bromsen fungerar ju inte heller när motorn är av, så hela vägen hem fick jag sitta och rycka handbromsen i varje backe! Tog ju en stund om man säger så. Nu är bilen iaf hos doktorn och beräknas ev vara klar på onsdag om det bara är det felet dom hittar. Dom tror att det kan vara ett fel till men måste fixa första för att få ett ordentligt svar!
Det rök ganska rejält också!


Känslan att inte kunna göra något!

Har en underbar kompis som har det väldigt jobbigt just nu och känslan av att inte veta vad man ska säga eller göra är hemskt!
Du ska veta att jag tänker på dig och finns här för dig. Det är bara att du hör av dig om det är något, minsta lilla! Styrkekramar i massor! <3<3