Ibland behöver man ställa sig på vågen...

för att godissuget ska försvinna! ;) haha nä skämt åsido :P
.
Ja nu är mina tre veckors praktik över hos Sara och det är back to normal som gäller. :/
Imorgon sätter jag min fot på skolan för första gången på 6 veckor om inte mer. Har inte varit i skolan sen vecka 7, riktigt skönt, men det gör det ännu värre nu när man ska tillbaka. Nu resterande vecka gäller det att plugga som fan, prijektet ska vara inne på söndag hoppas jag, men skulle itne förvåna mig om det är typ imorgon, då får jag sitta hela natten. Nä men jag har allt uppspaltat i huvudet, bara några få frågetecken kvar sen ska jag få ner det på datorn. Har skrivit nästan allt för hand bara för att inte bli distraherad av facebook och massa annat skit, så det har ju blivit endel skrivkramp :P haha
Nä men det borde inte vara så svårt att få till. Fast det brukar ju visa sig vara svårare än man trott. Men men, haha känner att detta inlägg är påväg neråt och att ni förmodligen slutat läsa för länge sen. Haha, skönt att bara skriva ibland utan att egentligen tänka på vad man skriver. Nä men allvarligt, red ett superduper dressyrpass på Sigge för Camilla idag, det var nog bästa ridpasset på jättelänge om man inte räknar med Pampas, det känns alltid bra på honom ;) haha. Mer om honom någon annan gång om ni vill veta :P haha
.
Ni får lite snygga bilder jag hittade på Hjelmskyls hemsida. Den bilder i motten tror jag det är dom har förstorat och satt upp på väggen i köket. Så himla snyggt! :)


herregud vad dålig jag är...

..på att uppdatera.
.
Sen sist har jag hunnit med mkt:
- startat en till dressyrtävling(debuterat LA)
- Hoppat Rune för Annsie
- Haft praktik tre veckor hos underbara Sara-Li.
- Studentgrejerna har kommit, dock är det kvar på skolan, men på tisdag då jäklar!
Har säkert gjort mer roliga saker, men detta är det jag kommer på just nu och självklart förstår jag att ni vill veta mer om varje sak, men det får ni vänta lite med då jag inte orkar just nu. Men ni kan få en film från Annsie träningen som underbara Fia filmade! :) <3
.
 
Hade inte hoppat på tre veckor, men är helnöjd! :)
 


Panik!

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och jag får panik varje gång jag går in i det.
Har verkligen inte haft tid att städa på väldgit länge, så sakerna har staplats på hög och det ligger saker bokstavligen överallt. Främst papper, jobbigt att bli "vuxen" och få massa papper hela tiden. '
Måste verkligen ta tag i det, men när ska man ha tid och ork samtidigt ;) haha
Jag har ju en kanin också som tar upp halva rummet, först hennes bur och sen är hon ju lös hela tiden, eller aa lös och lös är väl att ta i, skulle hon vilja kan hon hoppa vart hon vill i hela lägenheten men hon är ju en riktig liten primmadonna! Hon hoppar inte på golv förstår ni, utan jag har ett vikt påslakan precis utanför buren som hon får hoppa ut på och sen har jag en kattlåda på den där hon går på lådan. Hon använder aldrig sin bur till att uträtta några behov, dock så blev hon livrädd för något i natt när hon satt på lådan så när jag tände lampan i morse var det bajs och spån överallt kändes det som. Ja som sagt behlver städas. Men nu är det påbörjat så får väl ta lite i taget helt enkelt ;) jag är ju faktiskt aldrig därinne förutom när jag sover och jag får ångest varje gång jag ser det.
På torsdag fyller mamma år så då måste det vara i topp trimm för att ta emot gäster :P
,
Haha har man inget vettigare att skriva om så får ni stå ut med ett städ inlägg :P haha
Så här städat är det inte nu, men det ska bli, på den här sidan av kameran står min säng, sen är inte mitt rum större.


Inspiration!

Just nu har jag inspiration så det räcker och blir över! 
Nu gäller det bara att trimma järnet! :)

”Success is not the key to happiness, happiness is the key to success.

If you love what you are doing, you will be successfull.”



Underbar dag!

Idag känner jag att jag har laddat alla batterier och livet känns för jäkla härligt! :)
Solen sken hela dagen och jobbet bara flöt på, träffade massa trevliga männsikor som vanligt, sen får man inte glömma dem helt underbara hästarna också! :)
Som sagt allt är bara helt underbart! Att sedan avsluta dagen med ett sms från chefen att man gjort ett bra jobb är bara pricken över i:et. Hoppas humöret kan hålla i sig flera veckor framåt i takt med att våren kommer ;)
 Lovar att bättra mig med bilder, men nu vill inte blogg appen samarbeta så det blir en gamal bild :P
Fick bli en höst bild ;)


första praktikveckan avklarad.

den här veckan och två veckor framåt har jag praktik hos Sara-li.
har varit en bra vecka och är övertygad om att resten också blir bra. dock kommer det gå alldeles för fort :-P.
ska försöka komma igång och blogga lite mer så ni får lite att läsa ;-)


Tävlingsdebut avklarad!

Skrev ett hyffsat långt inlägg från mobilen efter tävlingsdebuten men bloggappen är inte alltid så rolig så inlägget las aldrig ut. Suck!
.
Bara att skriva om det då.
Det gick helt okej och jag är så himla nöjd med både min och Bobos insats. Fick en super känsla genom båda programmen och det gjorde att jag sket i slut resultatet.
I första klassen(LC:2) kändes det väldigt bra, men jag mes red men det kanske inte var så konstigt, första riktiga tävlingen någonsin. Men med tanke på att jag inte red så mycket utan mest rattade runt honom så blev resultatet ritktigt bra. 63,9% bara 0,3% från placering.
.
I andra klassen(LB:1) så rättade jag till det jag fick kritik på i första klassen och jag red mkt mer. Bobo fick en mycket finare form då jag red fram till handen istället för att ratta runt en massa, dock blev det endel små missar men inga farliga. Han var avslappnad och jag tyckte vi fick till den bästa ökade skritten någonsin och så, men domaren var inte alls på vår sida. Fick en protokoll fullt med 5:or och 6:or vilket känns helt obegripligt. Fick tom en 3:a på mellantraven. Slutade på 56,3% Men som sagt jag hade en underbar känsla genom detta program. Dock gjorde jag världens tabbe och red in och hälsa innan jag fått start signal då dem hade hovslagaren i stallet och det var öppet emellan. Hovslagaren slängde väl ifrån sig något så jag tyckte det lät som en klocka ringde, men icke.
Aja, ibland blir det som det blir.
.
Jag är super nöjd över vår insats tillsammans och vi gjorde vårt bästa för dagen! :)
Blev så klart inga bilder tagna så ni för nöja er med den här :P


Stövlarna

snacka om otur jag har!
Det gick inte att töja mina stövlar så mkt som jag ville så jag måste sätta in stövlarna i mina snygga dressyrstövlar :-/ nu återstår frågan, bart lämnar jag då in dom? vill ju ha dragkedjan på insidan i framkant men är inte säker på om jag kan lämna in dom i Flen då. suck :-/
någon som vet vart man kan lämna in?




bilder från senaste tiden!





paket :-)





agerade hästskötare åt lisa och fick knoppa lite :-)



underbar morgon på finntorp!


hästskötare igen :-)


avslutade veckan med en underbar uteritt i solnedgången


resgodis av viktigt! ;-)