Skit också!

Det som gått så himla bra med Gullan! 
Igår skulle Irre galoppera första gången, men hon va blockhalt vid insläpp! :( 
håller tummarna för en hovböld! 
 
 


24 november

En månad kvar till julafton! Tiden går alldeles för snabbt! 
 


Söndagsmys!

 
Började dagen med att åka ut till stallet för att ta hand om Gullan! Hann ut innan ridskolan startade så red i ridhuset nu när det va så kallt/hårt ute. Gick super, nu har hon fått trava i en vecka och det har gått bra. Imorgon ska Irre galoppa lite med henne sen så är hon snart helt igång! (Y) skönt! 
mockade och fixade allt till Gullan innan jag åkte hem. stod och mockade i nästan en halvtimme bara för att jag kunde ;) så avkopplande! 
Sen hem direkt för att byta om o käka lite sen vidare mot Taxinge! 
Så nu har vi äntligen varit där efter många års prat om det! Dock var det inte alls som jag förväntat mig, men å andra sidan, vad är det? 
Köpte bara lite julgodis, julte och någe super gott bröd! 
Åkte hem lagom när dom hunnit tända alla fina ljus! 
 


Trött

Ligger i sängen kl 21 en fredagkväll och ska alldeles strax släcka för att sova! Är så sjukt trött när jag går upp 5 varje vardag morgon! håller igång hel dagen sen kan jag självklart inte låta bli att va i stallet typ verje kväll också! Så får ju skylla mig själv men vad ska man göra? 
Hemma har jag ju absolut inget att göra, umgås hellre med massa härligt folk istället! 
Imorgon behöver jag inte gå upp förens 6 vilket betyder en timmes sovmorgon och jag lovar er, det gör extremt stor skillnad med entimme! ;)
efter jobbet imorgon ska vi till katrineholm för att hämta syrraN + att jag måste till bilrema för att köpa spolarvätska, har visst använt upp morfars ;) haha  
på kvällen blir det middag gos mormor o morfar sen en ordentlig sovmorgon på söndag för att sedan dra på riktig julmarknad på Taxinge slott! Har alltid velat åka dit och nu äntligen blir det av! 
 


Svårt!

Måste påstå att det va jäkligt avårt att låte bli socker! Jag var utan i tre dagar och det känna som om jag går runt som en zombie! -.- aja det är väl bara att kämpa på! Kommer nog aldrig klara mig helt utan men man kan ju minska ner på det! ;) 
 


Det här med uppdatering också ja!

Ja ni, jag har faktiskt inte så mkt att berätta för er, jag jobbar inprincip varje dag så hinner inte så mkt annat. 
Gullan har äntligen fått börja trava igen nu tre veckor efter kraschen. På måndag blir det galopp om det fortsätter gå bra! :) 
annars händer det väl absolut ingenting intressant i mitt liv! På söndag är jag ledig och hela familjen ska till Taxinge på julmarknad! Hoppas på att julkänslan kommer till rätta då! Den har inte funnits där på några år och nu ska den tillbaks om jag så får tvinga den! 
Ikväll ska jag till häst och hund på glöggkväll med Fia. alla saralis elever är bjudna, mysigt! 
 


Höstlov!

Ja det är ju inte höstlov för mig längre, men denna vecka har ändå känts annorlunda jämfört med andra! Har varit ledig på städet och bara jobbat på finntorp, morgonpass måndag tisdag vilket varit jätteskönt att sen barit ledig hela eftermiddagen ;) lite vardagslyx ibland! 
Ons-fre har det barit ridläger på finntorp så har bott där i tre dagar med 13 härliga ungar! :) 
Direkt när jag kom hem idag så fixade jag mig sen drog jag malin o linda till eskilstuna för middag och bio! Super mysigt! Men då vi inte kunde bestämma oss vart vi skulle käka så blev det donken till slut ;) haha 
kollade på någon konstig film som va helt okej! Inte en film jag skulle sett om inte dem andra velat, men va bättre än jag trodde! 
Filmen va slut strax efter 23 så då va det bara att åka hem, trodde vi ja?! 
Vi hade lyckats parkera i ett parkeringshus som stängde 23!!!! Suck! aja inget att göra åt det,  fick ta bussen hem 00.50 så nu två timmar senare Ligger jag äntligen i min varma nybäddade säng! :)