Sorry!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, dagen har gått i ett och jag har inte hunnit med att ge er bilderna som jag lovade er redan igår, men dem kommer förhoppningsvis i morgon om jag överlever. 
Dagen har bestått utav övningskörning, ridning, en resa till stockholm med dem bästa, men mer om det i morgon då jag måste sova nu för att gå upp tidigt för att köra halkbana!
Jag kommer dö!!!


Malma marken

Åkte ju som sagt till marknaden igår vid 4, var där fram till 8 ungefär. Köpte 14 par strumpor för 100 kr, en handväska för 100 kr och en stor väska till stallsakerna för 170, nerprutad ;) haha.
.
Inte långt efter att vi hade kommit hem så kom Becca och hämtade mig, vi drog tillbaka till Malmköping för att kolla runt lite, men eftersom alla knallare hade stängt igen för kvällen och endast tivolit var igång så var det inte så intressant. 
Det slutade med att vi hamnade i Skebo med Emma. Vi våldgästade någon bekant till Emma ;) haha
Becca skulle va fyllechaffis så vid 2 drog vi vidare mot skogen(?) utanför malmköping för att hämta Bella och Sanna. 
På hemvägen skjutsade hon hon mig och Emma. Kom väl hem runt 3 kanske. Somnade hyffsat fort ;) haha
.
Idag sov jag ut, vaknade tröttare än någonsin. Kan verkligen inte sova hur länge som helst. Vi drog iaf en sväng till marknaden igen. Dock bara för någon timme denna gång, sen var det hem och morfar bjöd på gös! :) Gott!
Drog sedan ut till stallet för att mysa lite med Bijou, men blev lite ändrade planer. Istället tog Lisa sigge, och jag red honom på slutet för att känna hur han ska kännas :P haha Så jäkla fin häst att kolla på!
Efter det så duschade jag honom och fixade allt i stallet. 
Sist gick jag ut i stohagen och mysde lite med Bijou. Fotade lite, men bilderna får ni i morgon. Fick dock mest bilder på Bijou då hon jagade bort dem andra så fort dem kom i närheten av mig. Plutten :)
.
Nä ni får ursäkta ett rörigt inlägg men nu ska jag ta och sova, i morgon blir det att gå till körskolan för att plugga! :)
.
God natt!!! :D <3


Övningsköra

Idag har jag övningskört med mormor och morfar. Började med att fickparkera och parkera med hjälp utav att backa idag. Ska börja med det på nästa lektion så han tyckte det var bra om jag hade gjort det lite hemma innan. Och det gick faktiskt riktigt bra, morfar sa åt mig en gång vad jag skulle göra, sen satt det :)
Vi va ute en halvtimme och alla backningar var klockrena så vi åkte hem efter det :) Kul när det går så bra, dock kommer det inte gå så bra när jag kör lektion, det gör det aldrig :P
.
Ska åka till malma marken om någon timme, så ska väl fixa mig lite innan dess :)
Hör och häpna jag ska inte ut till stallet idag. Kände att det skulle ha blivit lite stressigt ;) 


La stable!

Drog ut till stallet vid halv 5 då det började svalna lite, tänkte att då kunde jag ju vara hemma lite skapligare idag :P haha
Böejade med Dino och det gick jättebra, i början var han lite tjafsig med huvudet så jag gjorde mycket övergångar och jobbade på att behålla formen. Gick jättebra när man växlade upp men svårare i avbrottet, men mor slutet gick han jättefint hela tiden lilla plutten :)
.
Gick sedan upp för att ta in Sigge och rida honom en sväng, blev inte så lång stund då han fått medecin de senaste 3 dagarna så han skulle bara gå lugnt idag. Skrittade först ut en sväng sen tog ja lite trav och jobbade honom lite på banan. Gick dock inte så bra, då dem hade någon slags skattjakt på ansgarsgården och någon ledtråd fanns tydligen i närheten av stallet så helt plötsligt kom det en hel flock med ungar springandes runt knuten och Sigge tyckte inte att det var okej att skrämmas så där! Så vi kom aldrig riktigt till ro efter det då det bara kom fler och fler hela tiden! Avslutade när han började slappna av igen. 
Avslutade med att fylla vatten uppe vid privatstallet och knäppte lite kort på min lilla juvel ;)
.
Bijou tycker inte riktigt om den där flyweilen(?) så den sitter aldrig riktigt som den ska ;)
Michelle fick va med på ett litet hörn också ;)


Punka

Igår när jag skulle dra ut till stallet kom jag ca 200 mater innan jag märkte att moppen inte riktigt ville dit jag ville. Kollade då ner på framdäcket och såg att det var helt tomt på luft. Yeey!!
Som tur var kunde morfar skjutsa ut mig till stallet. 
.
Idag har vi iaf haft i luft och det ser ut som att det kommer att hålla, alltså var det någon som hade släppt ut luften ur däcket, vilket är jättekul! Man tycker ju att man ska kunna ha sina saker i fred. men men, sånt är livet. 
Vi blev minsann lite svettiga igår så en dusch satt inte helt fel :)


Dagen

Det blev helt plötsligt mycket att skriva ;) 
.
Idag drog jag ut till stallet vid 17 för att rida Dino och longera Bijou. 
Dino va finfin :) Pigg men kontrollerbar ;) haha, han är en så himla fin häst, så det känns alltid bra att sitta upp på honom. 
.
Bijou var nog ändå snäppet finare, min lilla juvel :P Vi la in lite cavaletti i longeringen idag för att pigga upp det hela, och det tyckte hon var roligt och hon gick jättefint, mot slutet längde jag dem ganska mycket och hon fick verkligen  ta i för att komma över och hon var helt enkel suverän! :)


Gårdagen

Glömde säga att Malin och Emma plockade upp mig strax innan 4 igår för att åka till Strängnäs och köra bowling. Jo jag vet lite långt att åka bara för det, men aa dem ville åka dit ;) haha
Jag vann!!!!, inte. Jag är inte så bra på bowling om man säger så ;) haha
Direkt när jag kom hem drog jag ut till stallet för att kolla på hoppträningen, men även för att hoppa direkt efter. Jag hoppade Bijou och Amanda hoppade Sigge :)
Åkte hem från stallet halv 11 igår kväll, tycker det är så himla skönt att vara i stallet på kvällarna :)
.
Efter regn kommer solsken, right?


Körlektion igen

Idag körde jag en dubbel lektion och det gick väl bra, bara det att jag glömde den där jävla döda vinkeln hela tiden. Vem kom på den egentligen ?? haha :P
Nä men det går väl bra tycker jag. Har bokar skrivning och uppkörning nu iaf! :D
Egentligen bokar dem inte in det förens man har gjort alla delprov med godkänt resultat, men det gjorde inte så mycket, en timme efter att jag bokat tiderna så hade jag klarat alla proven så det gick ju ändå. Nu ska jag träna som fan på det som jag inte kunde så bra och göra proven flera gånger tills jag får alla rätt :)
På onsdag är det dags för halkbanan, skitläskigt tycker jag. Men mamma tyckte t.o.m att det var roligt och hon är värsta mesen i trafiken så det borde ju gå bra för mig. Men jag kommer fan dö och få massor av motorstopp!!!
Ni får hålla tummarna för mig!
.
Träffade Gunilla på vägen hem från körskolan och eftersom det va så länge sen satt vi utanför snabben i en timme och snackade. Alltid lika kul att prata med henne! :D


Körlektion + teori!

Igår körde jag lektion vid 8.45 tycker det var bästa gången hittills faktiskt. Dock tycker han att jag är tankespridd vilket jag inte riktigt håller med om. Haha eller så är det för att han förklarar massa saker hela tiden som gör att jag inte kan koncentera mig helt. Vet inte riktigt, men bra gick det iaf :)
Backade runt hörn en gång och det gick bra, dock var jag för nära kanten i slutet. 
Efter lektionen satt jag kvar och pluggade fram till kl 13. Satt och kämpade mig igenom ett test på över 700 frågor. Hann dock inte klart med hela då jag blev så himla trött och började svara fel på fler och fler frågor, då var det lika bra att lägga ner och plugga mer i morgon, då jag ska tillbaka och köra dubbla lektioner :)
.
Nästan direkt efter drog jag ut till stallet för att longera Bijou, hon var jätte lyhörd idag, behövde bara säga galopp och hon galopperade och lika snabbt svarade hon ner till trav och skritt. Riktigt fin idag :)
Vid 5 red jag ut en sväng på Sigge med Svante och Strong. Riktigt roligt att rida på honom nu när han blivit så fin. Galoppen är underbar, nu kan han galoppera så sakta att han i stort sätt galopperar på stället :) Underbar pålle det där :)


Söndags

I söndags drog jag ut till stallet vid halv 5 kanske, red först Bijou, red för Lisa och det känns i kroppen kan jag lova ;) haha
Red mycket bommar, även några skutt, iaf för mig :P haha Hon tyckte det va skit kul iaf, sprang på som bara den och hoppade över både galoppbommen innan och själva "hindret" som låg på mellan 50-60. Hoppa kan hon iaf :)
Skulle ju ridit Dino också men kunde inte va i ridhuset och tänkte inte på att att det nu går att rida honom ute(nyss blivit barfota) så jag gick en promenad med honom. Mysigt! :)
 


Myror i brallan

Jag kom hem från stallet vid halv 7 igår och drog vidare vid 8, kom hem vid 10 idag och jag är nu, 11.13 redan rastlös!
Jag har gjort någonting i stort sätt hela tiden i över 4 veckors tid så det är lite jobbigt att inte göra någonting ;) haha
.
Ska ut till stallet ikväll och rida Bijou och Dino iaf, man fram tills dess har jag ingen aning om vad jag ska göra. 
Någon som har några förslag?


 


Rubrik

Så nu är jag äntligen hemma och har tid för datorn. ;)
Kom ju hem igår, men åt bara och fixade mig sen blev jag hämtad av Becca och Malin för tjejkväll i skebo. 
Mycket roligt kväll, men både glömd glass och pizza ;) haha
.
Men hade iaf fått ett önskemål om att lägga upp vad jag köpte på Ullared så det ska jag göra :)
.
Sådär jag nu har ni fått en massa bilder på det jag köpte. Köpte lite annat smått och gott också men orkar inte rota fram allting ;)


Rubrik

Så nu är jag äntligen hemma och har tid för datorn. ;)
Kom ju hem igår, men åt bara och fixade mig sen blev jag hämtad av Becca och Malin för tjejkväll i skebo. 
Mycket roligt kväll, men både glömd glass och pizza ;) haha
.
Men hade iaf fått ett önskemål om att lägga upp vad jag köpte på Ullared så det ska jag göra :)
.
Sådär jag nu har ni fått en massa bilder på det jag köpte. Köpte lite annat smått och gott också men orkar inte rota fram allting ;)


Hej alla glada

Hej igen har absolut ingen täckning här med mitt internet så har inte kunnat blogga. Har snott en unges mobil nu ;) hoppas alla har det bra. Jag kommer hem på lördag då ska jag försöka uppdatera er lite😊



Kommande veckan

Hej allihopa. Sorry för den dåliga uppdateringen, men i morgon drar jag och familjen ner till Ullared för shopping och vi stannar där tills på söndag. 
Direkt när jag kommer hem ska jag bara byta väska sen ska jag vidare mot ännu ett läger på Finntorp :)
Blir lite stressigt på söndag, men skit samma vad vore livet utan stress liksom :P haha
.
Idag red jag Dino, tror han hade träningsvärk från hoppträningen som han och Ylva var med på igår. Han hoppade jättebra och tog verkligen i så tror det var därför han var lite seg idag. Tog ett tag innan vi blev synkade och kunde fatta galopp. Han är en häst som ser riktigt fin ut, men han är inte den lättaste att rida ;)
.
Men ni får ha det så bra under kommande veckan så ska vi se om jag kanske tar med mig datorn till Finntorp har inte riktigt bestämt mig än. 
.