Pengar!!

Finns det någon snäll själ som har sisådär 20 miljoner att skänka mig ??
Älskade Finntorp!! <3


Dålig uppdatering :/

Vet att jag har uppdaterat väldigt dåligt, men om ni har bloglovin kan ni ju följa mig där så slipper ni gå in på bloggen i onödan ;)
Men iaf, igår gjorde jag inte så mkt på dan, planen var att åka ut till Quisen på kvällen, men det blev ändrat när brudarna ville träffas och tälta i Mellösa :)
Vi åkte allihopa hem till Becca och drog sedan ner till sjön med all packning, lite pinsamt, men men :P haha
Vi grillade och var allmänt flumm hela kvällen, tills vi upptäckte att alla våra grejer blev invaderade av mördarsniglar!!!!
Då oackade vi ihop alla våra saker och drog hem till Becca o sov, efter mycket om o men lyckades vi äntligen få ihop lite sovplatser ;) haha
Jag och Becca va väldigt trötta, enligt Emma o Malin somnade vi när Emma satte igång och sjöng en vaggvisa ;) haha, :P
Emma o Malin drog hem vid 2, medans jag stannade kvar tills 5, Becca och jag låg och solade den mesta del av tiden :)
Efter att jag kom hem så slappade jag en stund och käkade pastasallad, vid halv 8 så tog jag moppen och åkte ut till Quisen, red ut med honom, han blev dyngsvettig ;) haha körde lite konditions träning med honom, mkt skritt och lagom mkt galopp :) o så klart trav också :P
Sorry för ett tråkigt inlägg utan bilder :P
Måste skaffa en ny kamera då min har gått sönder.


Bilder sen i torsdags :)

Här kommer bilderna jag tog i torsdags på hästarna :)
Tänk på att alla är tagna med mobilen, därav kvalitén :P
Strong och Queenie
Galliano<3
Queenie

Strong
Penny och Cornet
Penny
Enza, Penny och Cornet
Tiara och Marshall
Marshall
Tiara
Galliano jagar en kisse!! :) haha
Vart tog den vägen???
Penny
Penny och Cornet med ett crazy eye!!
Strong, Galliano o Queenie


...

Har verkligen ingenting att berätta, eller jag följde med Gunilla, steffi och Nathalie till Finntorp idag, där Nathalie ska stanna på läger en vecka nu :)
Haha som sagt inte mkt att berätta, men men.
Ska väl kanske ta o planera veckan lite, eller kanske blir roligare om man tar det som det kommer ;P
Imorgan ska jag iaf till Gunilla på kvällen då det är svalt, vet inte riktigt vad jag gör på dagen,
sen ska jag hinna åka ut till Gladur två gånger tänkte jag och åka till Quisen två gånger också :)
Sen får vi väl se vad som händer, ska ev. på fest på fredag, sen på lördag ska Usek, alltså FRUST övernatta vid vindskyddet på Finntorp, det kommer bli kul. Ska dock dränka mig i mygg spray ;) haha
Blev lite sugen på att kolla igenom alla mina gamla bilder så det kanske kommer lite bildinlägg ;)
Ni som tappert läser min blogg får jätte gärna slänga in en kommentar och skriva vaf ni vill läsa om, vad som helst typ :P haha
Ha det bra!!


Header!

Nu har jag en ny header igen, ska testa den här en stund och se ;) haha, va inte riktigt rätt storlek denna gäng heller, men men tycker den va jättesnygg ändå :)
Tack Emelie Hardeby :)
Nativehorse@bdb


Midsommarafton :)

Började dagen med att åka ut till Quisen och rida lite :)
Det gick jättebra :)
Sen var det dax för den årliga sillunchen hemma hos mormor o morfar. 
Senare grillade vi också, hände inte så mkt.
Becca undrade om jag ville komma hem till henne, så åkte dit.
Vi gjorde väl inte så mkt umgicks med Rickard och Rasmus, senare kom även Christian.
Vi gick ner till mellösabadet vid halv 12 och badade. Va faktiskt ganska skönt ;)
Idag åkte jag och Becca ut till Holly och Odin och red :)
Stinker fortfarande koskit, måste duscha! :P haha


Galliano :)

josefin om Mimmi :):
åh vilka fina bilder!
Ja visst är de en allderles speciell känsla att rida på just Galliano? Man känner sig lixom helt lycklig även på ens värsta dagar, helt kär känner man sig!
Och även fast han har försökt slänga av mig 1000gånger så är han den hästen jag känner mig absolut tryggast på! Han är så himla mysig, finafina Galliano <3
Förstår verkligen vad du menar :) Han har dock aldrig försökt haft av mig, men han har varit pigg och busat lite, men jag har aldrig känt att jag behöver vara rädd, som dom flesta av er redan vet så gick jag och Galliano omkull riktigt ordentligt på en dressyrtävling förra året, men jag tvekade inte en sekund på att hoppa upp igen. 
Kommer ihåg att han haltade lite när vi gick ut efter det och när jag hörde det visste jag inte vad jag skulle ta mig till, för direkt när vi kom ut så drog dom in mig i stallet bort från allt folk och gick iväg med Galliano, så när jag hörde att han haltade började jag störtböla, var så himla rädd att jag hade förstört min älskling. Men det var bara tillfälligt och vi kunde sedan avsluta vårat program. Även efter detta, jag kunde inte rida på en vecka pga smärta i rygg, axlar och nacke, så har jag aldrig varit rädd på honom. Jag har t.o.m fått byta till honom för att andra har blivit rädda, det va så det gick till faktiskt förstå gången jag red honom.
En tjej blev jätterädd så jag fick hoppa upp, det var andra lektionen för Galliano så det var ju mkt nytt, jag fastnade direkt för honom :) <3


Mimmi :)

Idag träffade jag Mimmi, så jäkla härligt att träffa henne igen :)
Saknar verkligen torsdagar på Finntorp :) Alla härliga människor :)
Mamma hade framkallat lite bilder sen dressyrtävlingen och hopptävlingen :)
Efter hopptävlingen, va så jäkla nöjd :D
Bilden är så jävla ful på alla sätt och vis! Men  just att jag ler så in i helvete är något jag älskar, det är känslan jag har när jag rider honom! :)
Jag älskar dig killen!! <3


Gladur :)

Idag har jag som sagt varit hos Gladur :)
Det gick väl hyffsat bra, red runt sjön, när vi kom till ridskolan så gick allt åt helvete, så red till anskarsgården och red lite fram och tillbaka där, sen red vi ner mot vägen förbi ridskolan igen då gick det mkt bättre. Men det var ju iofs inte hemåt. Jag vände och sen hoppade jag av när jag kände att han gick lugnt. Jag hoppar alltid av när det går bra så man avlsutar med en bra känsla :)
Försölte ta lite bildet på fölisen också, men det gick inge bra ;)


Quisen :)

Idag va jag ute hos Quisen och red, min kompis Madeleine är i Thailand så jag och Becca rider honom lite åt henne så att han inte bara står i en hage och skrotar.
Jag började med att försöka rida igenom honom, det gick väl sådär, himmlen öppnade sig direkt när jag började rida. Med red igenom honom så mycket som jag tyckte räckte, Becca va ju faktiskt med och skulle rida också, så ville inte köra slut på honom, men innan vi bytte så tog jag några skutt över ett 60 räcke, sen ett skutt över ett 80 räckem, han är ju 22 så han ska inte hoppa så högt.
När Becca hoppade upp så tog vi av sadeln, hon red runt lite, sen hoppade hon några låga räcken också, när hon va klar va jag tvungen att testa att hoppa barbacka, jag har ridit i snart 8 år men har aldrig gjort det. Men det va faktiskt kul :)
Märkte även att jag kom åt honom mycket bättre när jag red barbacka, så det ska jag nog köra på nästa gång jag rider honom, vilket får bli i helgen tror jag :)
I morgon ska jag dra ut till Gladur :)
På Onsdag ska jag först träffa Mimmi sen ska jag följa med Mikaela till hennes nya häst i Mellösa :)
Sen får vi se om jag kanske åker ut till Gunilla på torsdag,
Fredag är ju midsommar och hoppas på att dra iväg på fest, men den är utanför e-tuna så jag vet inte hur jag ska ta mig dit och hem, men vi får se ;)


Stallet :)

Sitter just nu och väntar på att Becca ska komma o hämta mig, för sen drar vi ut till Quisen. 

Igår va flera i hästklassen hemma hos Amanda och kollade på film.
Jag åkte först hem till Märta vid 11 och vi åkte nästan direkt ut till hennes pålle och red. Han har varit inne i en lite bråkig tid just nu och Märta vet inte riktigt vad hon ska göra. 
Det är svårt, men jag tror att han faktiskt bara larvar sig, han har sbsolut inte ont, för när man kommer till ridbanan så sökte han sig neråt, och han skulle nog aldrig va så snäll om han hade riktigt ont. Men man har ju varit med om hästar som har gått omkring med ryttare fast dom har haft jätteont.
Men jag tror att det kommer lösa sig med lite arbeta faktiskt :)
I natt somnade jag framför datorn, så jag sov med alla kläder och hade lampan tänd i rummet.
Hoppas, hoppas <3


Header

Tack Emelie för att du gjorde en jättefin header till mig, den är verkligen jättefin, skiter i att den är två gånger, vet inte hur man gör för att anpassa den till dom måtten jag har o så :P haha totalt oteknisk ;P
Den får se ut som den gör helt enkelt :)



Hundvakt :)

Sitter hemma hos grannen med en sovandes hund.
När matte och husse åkte så ylade han och skällde i en timme, seperations ångest, men sen har han varit riktigt duktig :)
Vi gick på en promenad runt stan förut, när vi kom hem sprang kan omkrig som en galning, men helt plötsligt så däckade han i soffan, gullig!! :)
Sen gick vi hem till mig så jag fick käka lite :)
Nu sitter vi här, eller jag sitter han ligger o sover. Snart ska vi väl gå ut på en sista promenad sen sova :)


B-ponnyn

Måste bara ändra lite på det jag skrev förut, b-ponnyn är utbildad och kan bli riden själv, så det va väl torligtvis omställningen som gjorde att den beteede sig som det gjorde. :)


Bloggriket

Vill du att folk ska besöka din blogg ??
Använd dig då av http://www.bloggriket.se/  :)